Boka barnkalas på Drakens lekland

Här är en länk för att boka barnkalas i Löddeköpinge.

Att ha sitt barnkalas hos oss på Drakens lekland är uppskattat av barnen och bekvämt för dig som förälder.

I korthet fungerar det så här:

Strax innan kalaset börjar kommer barnen och möts av vår kalasvärd. Barnkalaset börjar sedan i ett av våra kalasrum. Det finns fyra olika att välja mellan. Detta kalasrum har ni i en timma. Det finns mer info om varje kalasrum längre ner på denna sida...

I kalasrummet serveras den mat ni valt när ni bokat. Födelsedagsbarnet får även en present av kalasvärden.

Efter mat och dryck i kalasrummet brukar barnen vara ivriga att komma ut i leklandet och leka. Här får ni sedan stanna så länge ni vill.

Ni kan göra många olika val när ni bokar ert kalas. Bland annat kan ni välja att alla barn får var sin godispåse när de går hem och att väntande föräldrar får kaffe och kaka.

Ett förslag är att boka ert barnkalas på en fredag. Då är det lugnare på leklandet, och dessutom har ni helgen ledig till annat!

Här är en länk för att boka barnkalas i Löddeköpinge.


Info om de olika kalasrummen

Stora kalasrummet, se bild nedan, är en kombination av Piratrummet och Sjöjungfrurummet. Här får ni plats med många barn. Upp till 30 personer om vi sätter in extrabord.
IMG_6517JPG

Piratrummet, bild nedan, är ett häftigt kalasrum. Här finns flera tuffa målningar med pirater, skepp, kanoner och action. Passar för upp till 16 barn.

IMG_6523JPG Sjöjungfrurummet, bild nedan, är ett annorlunda och vackert kalasrum. Sjöjungfrur, sjunkna skepp och en skatt på havets botten är några av bilderna i detta fint målade kalasrum. Passar för upp till 16 barn.
IMG_6522JPG

Drakrummet, se bild nedan, är målat med flera fina motiv med glada barn och vår fantastiska Drake. (som även kommer till er på kalaset och ger födelsedagsbarnet en present). Drakrummet passar för upp till 16 barn.
IMG_6535JPG

Discorummet, bild nedan, är för alla som vill rocka loss på kalaset. I rummet finns en stereo där ni kan plugga in er favoritmusik. Vi har också en del bra låtar om ni vill köra vår musik. Häftiga bilder på väggarna med barn och pirater som festar och dansar.
IMG_6542JPG